Doodeling – Mönster för hjärnvila

Doodling ökar välbefinnande, koncentration och minskar stress. Slappna av och lär dig skapa något oväntat vackert!

Sammanfattning

Låt vänster hjärnhalva slappna av och hänge dig åt roligt mönsterskapande!
Med en mängd festliga metoder kan du snabbt göra spännande mönster. roligt att syssla med själv, men också att göra tillsammans med släkt och vänner.

När du gått den här kursen...

...har du i tolv avsnitt tagit del av många former av doodeling. Du har skapat en egen mönstersamling, lärt dig göra både regelbundna och mer oväntade "doodelings", lärt hur du doodlar på annat än papper och gjort en genomskinlig mandala på glas. Du har även lärt dig hur du förhåller dig i samtal kring bilder.  En nerladdningsbar meditation kan vara till stöd för avslappning och som utgångspunkt för att "doodla dagbok".
Du har tillgång till materialet i fyra månader sedan du gick med.

Röster från elever

"Denna doodelingskurs är en helt fantastisk kurs som passar båda vuxna och barn. Anna lär ut doodeling på ett lekfullt och samtidigt pedagogiskt sätt.
I denna kurs har jag lärt mig att doodla på glas, är helt förtjust i det, det är första gången jag gör det och det känns jätteroligt.

Kursen är mycket givande, är uppskattad av både mig och mina barn. Rekommenderas v
erkligen varmt."

 Kursens innehåll

Anna Toresdotter

Anna är yrkesverksam konstnär (medlem i KRO) bosatt i Roslagen, Stockholm. Hennes konst har presenterats i TV-program och böcker och hon har haft ett hundratal separatutställningar i Sverige och utomlands. Anna föreläser också om sin konst och ger webbkurser i måleri som idag haft över tusen deltagare. 

Kursens pris

Kursen på avbetalning

240 SEK

4 payments of 240 SEK /month

  • Mönster för hjärnvila och lek på avbetalning

Gå med nu
Mest populär

Engångsbetalning av kursen

960 SEK

  • Mönster för hjärnvila och lek, engångsbetalning

Gå med nu